Home Vloeradvies

Advies.

Het uitkiezen van de juiste vloer is een belangrijke stap in elk project. Daarom staat ons team van vloerfanaten altijd voor u klaar met professioneel vloeradvies. Ontdek interessante tips in onze blogposts of kom langs voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk al onze blogposts

Alle blogposts

Nieuws 1 min read

Vanaf 2024 op 2 locaties

Betreed de betoverende wereld van Atrio, waar naadloos design en ongeëvenaarde functionaliteit elkaar ontmoeten. Opwindend nieuws staat voor de deur: de onthulling van Atrio’s sprankelende nieuwe toonzaal in Kortenberg staat gepland voor het voorjaar van 2024!

Nieuws

INARTO: samenwerking met architectenbureau

Atrio & Inarto Architecten: een dynamisch duo in de architectuurwereld. Ontdek de ijzersterke samenwerking en projecten die we samen opleveren.

Tips

Residentie Refuga

Commercieel directeur Andries geeft je een exclusieve blik in Residentie Refuga te Hasselt. Het realiseren van een project midden in het stadscentrum en op aanzienlijke hoogte gaat niet zonder uitdagingen, maar die gaan we met plezier aan! Kortom, een project in het hartje van Hasselt waar we zeer trots op zijn.

Tips 1 min read

Royal Antwerp

Een strakke planning, nachtwerk en een hoge afwerkingsgraad? We did it! In samenwerking met Ghelamco leverden we prachtig werk om het voetbalstadion van Royal Antwerp tijdig af te werken, inclusief de uitdagende wellnesszone. Werfleider Bert vertelt je er graag meer over.

Liever eens samenzitten voor vloeradvies op maat?