Home Vloeradvies

Advies.

Het uitkiezen van de juiste vloer is een belangrijke stap in elk project. Daarom staat ons team van vloerfanaten altijd voor u klaar met professioneel vloeradvies. Ontdek interessante tips in onze blogposts of kom langs voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk al onze blogposts

Alle blogposts

Nieuws 1 min read

Voor onze klanten, enkel de beste materialen!

Van aankoop tot plaatsing. Atrio is trots op een vaste partner zoals Idylia. Al jarenlang een mooie samenwerking. Kom alles te weten in deze video.

Nieuws 1 min read

Vanaf 2024 op 2 locaties

Betreed de betoverende wereld van Atrio, waar naadloos design en ongeëvenaarde functionaliteit elkaar ontmoeten. Opwindend nieuws staat voor de deur: de onthulling van Atrio’s sprankelende nieuwe toonzaal in Kortenberg staat gepland voor het voorjaar van 2024!

Nieuws 1 min read

INARTO: samenwerking met architectenbureau

Atrio & Inarto Architecten: een dynamisch duo in de architectuurwereld. Ontdek de ijzersterke samenwerking en projecten die we samen opleveren.

Nieuws 1 min read

Residentie Refuga

Commercieel directeur Andries geeft je een exclusieve blik in Residentie Refuga te Hasselt. Het realiseren van een project midden in het stadscentrum en op aanzienlijke hoogte gaat niet zonder uitdagingen, maar die gaan we met plezier aan! Kortom, een project in het hartje van Hasselt waar we zeer trots op zijn.

1 2

Liever eens samenzitten voor vloeradvies op maat?