Home Voor projectontwikkelaars

De beste partner voor uw project.

Als projectontwikkelaar is het belangrijk om 100% te kunnen vertrouwen op de partners waar u mee samenwerkt. Daarom doen wij er alles aan om u te ontzorgen wanneer het aankomt op de keuze en de plaatsing van de vloerbekleding en wandbekleding in uw project.

Ontdek ons volledige aanbod

Zo maken wij voor u het verschil

Eindeloze mogelijkheden

Bij Atrio vindt u een uitgebreid aanbod van keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl — in alle mogelijke prijscategorieën. Naast het totale marktaanbod kan u ook bij ons terecht voor maatwerk, gerealiseerd in ons eigen atelier in Laakdal.

Inspiratiecentra met begeleiding

U bent van harte welkom in onze inspiratie- en belevingsruimtes in Laakdal en Kortenberg. Dankzij hun strategische ligging zijn deze makkelijk bereikbaar vanuit heel België. Onze gemotiveerde, ervaren medewerkers staan hier klaar om u te begeleiden.

Voldoende capaciteit voor grote werven

We beschikken over een in-house plaatsingsdienst – de grootste van België – met voldoende capaciteit voor het uitvoeren van grote werven. Dit gebeurt altijd onder leiding van onze eigen werfleiders.

Respect voor planning en kwaliteit

In samenwerking met onze planningsdienst zorgt de dienst dossierbeheer voor een vlotte coördinatie van uw project. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen zorgen we ook voor gepast transport, zowel op de baan als op de werf zelf.

Ook toen we zelf keuzes gingen maken voor de vloeren van verschillende appartementen en woningen, waren we altijd enorm aangenaam verrast door de standaard keuzes. We konden perfect binnen het budget blijven en hadden heel veel keuze.

Vera Nijs – klantenbegeleidster & Interieur architect Matexi-Quartier Bleu

Onze aanpak? U maximaal ontzorgen

  • Zoekt u een vloer op basis van een bepaalde stijl? Of bent u gebonden aan een budget? Door ons ruime vloeraanbod en een eigen atelier voor maatwerk kunnen wij voor elke vraag een oplossing bieden. 
  • Niet alleen uw projecten zijn in goede handen bij Atrio: ook uw klanten worden door ons op een professionele manier geholpen. Zo vormen we één aanspreekpunt voor u en uw klanten tijdens elke fase van onze samenwerking. 
  • Ook het vervolledigen van het klantendossier nemen wij voor onze rekening, aangezien we permanent de plannen voor o.a. de keuken, badkamer en vloerverwarming opvragen om een juiste offerte te kunnen opstellen. 
Contacteer ons voor meer informatie

Ontdek ons aanbod.

Keramiek.

Kwalitatieve keramische tegels in alle formaten, stijlen en kleuren, mee met de trends.

Parket.

Prachtige houten vloeren die duurzaamheid en warmte combineren met een tijdloos karakter.

Natuursteen.

Luxueuze en natuurlijke vloeren in marmer, travertin, kalksteen, zandsteen, leisteen en graniet.

Laminaat.

Gebruiksvriendelijke vloer met de uitstraling en warmte van hout.

Vinyl.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk materiaal in verschillende dessins.

Maatwerk.

Alle soorten maatwerk, van vloeren tot keukenbladen, trappen, boorden, etc.

Graag meer weten? Ons commercieel team helpt u met plezier verder.