Home Voor architecten

De beste partner voor uw project.

Als architect weet u hoe bepalend de vloerkeuze is voor een woning. Ons team van professionals begeleidt u en uw klanten bij het vinden van de juiste vloer, binnen elke stijl en elk budget. 

Ontdek ons volledige aanbod

Zo maken wij voor u het verschil

Persoonlijke aanpak

Onze ervaren medewerkers zijn er om u en uw klanten te begeleiden. Ze staan u bij met de nodige informatie, over bijvoorbeeld de plaatsing van een vloer, het onderhoud of tips rond het gebruik. Van advies tot plaatsing en zelfs de dienst na verkoop vormen wij één aanspreekpunt.

Eindeloze mogelijkheden

Elegantie en een ruime keuze gaan hand in hand bij Atrio. We importeren vloeren vanuit alle windstreken, met oog voor schoonheid en kwaliteit. Naast het totale marktaanbod kan u ook bij ons terecht voor maatwerk, gerealiseerd in ons eigen atelier in Laakdal.

Exclusieve inspiratieruimtes

Verschillende factoren bepalen hoe een vloer er zal uitzien in een ruimte. Daarom bent u, net zoals uw klanten, van harte welkom in onze inspiratie- en belevingsruimtes in Laakdal en Kortenberg. Aan de hand van een uniek presentatiesysteem kan u hier echt kennismaken met elk type vloer.

Altijd volgens de laatste trends

Iedere zes maanden vernieuwen we het volledige aanbod in onze inspiratiecentra. We speuren toonaangevende beurzen af naar de nieuwste producten, volgende de laatste trends op de voet en zorgen dat we u steeds de mooiste en meest duurzame producten kunnen aanbieden. 

Door een passie voor interieur en trends, zorgen we voor een actueel, trendy en gevarieerd aanbod.

Dit gekoppeld aan inlevingsvermogen maakt dat ik in nagenoeg elke woondroom kan meedenken met de architect en/of eindklant.

Frederik Vandevorst – Interior Designer Atrio

Onze aanpak? U maximaal ontzorgen

  • Bij Atrio zijn zowel uw projecten als uw klanten in goede handen. Onze focus ligt namelijk op het ontzorgen van u als architect, maar we ontfermen ons ook over uw eindklanten.
  • Zoekt u een vloer op basis van een bepaalde stijl? Of bent u gebonden aan een budget? Door ons ruime vloeraanbod en een eigen atelier voor maatwerk kunnen wij voor elke vraag een oplossing bieden.
  • Ook bij de oplevering staan we voor u klaar. We beschikken over een in-house plaatsingsdienst onder leiding van onze eigen werfleiders, die elk project van A tot Z opvolgen.
Contacteer ons voor meer informatie

Ontdek ons aanbod.

Keramiek.

Kwalitatieve keramische tegels in alle formaten, stijlen en kleuren, mee met de trends.

Parket.

Prachtige houten vloeren die duurzaamheid en warmte combineren met een tijdloos karakter.

Natuursteen.

Luxueuze en natuurlijke vloeren in marmer, travertin, kalksteen, zandsteen, leisteen en graniet.

Laminaat.

Gebruiksvriendelijke vloer met de uitstraling en warmte van hout.

Vinyl.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk materiaal in verschillende dessins.

Maatwerk.

Alle soorten maatwerk, van vloeren tot keukenbladen, trappen, boorden, etc.

Graag meer weten? Ons commercieel team helpt u met plezier verder.